Bakkers in Bedrijf april 2025
Jasca bewees zichzelf, dus Paul Grimberg en zijn team zetten Bakkerij Fuite helemaal over. Het is ee...
Lees verder >Artikel Bakkers in Bedrijf
In het meinummer van 2024 van Bakkers in Bedrijf vertelt Ivo Vliegendehond over het verstuiversys...
Lees verder >Blog! Jasca al 25 jaar pioneer
Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...
Lees verder >Zorg voor een optimale broodkwaliteit!
Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...
Lees verder >Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!
Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....
Lees verder >Artikel EVMI
In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...
Lees verder >Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?
Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...
Lees verder >Groei listeriabacterie kan voorkomen worden
Afgelopen week riepen o.a. Jumbo en Aldi grote hoeveelheden voorverpakte vleeswaren terug vanwege de...
Lees verder >Energiebesparende vernevelsystemen
Deeg is kwetsbaar. Een optimale luchtvochtigheid in de ruimte waar uw broodproducten worden berei...
Lees verder >Desinfectie
De Südback Beurs (21 t/m 24 september 2019) geldt als de plek waar innovaties in de bakkerijwereld g...
Lees verder >