Jasca

Workplace atomisation

your innovator in the food-industry

Werkplekverneveling: prettiger werken!

Werkplekverneveling dringt meelstof terug en verkleint zo de kans op allergieën. In uw bakkerij wilt u natuurlijk een prettig werkklimaat. De gezondheid van uw medewerkers staat immers voorop. Met perslucht en water creëert u een optimale luchtvochtigheid. Deze verneveling is zo fijn dat er geen druppels ontstaan op uw producten, vloeren en andere oppervlakken. Er zijn tal van mogelijkheden. Allemaal verbeteren ze het klimaat en hebben een gunstige invloed op de kwaliteit van uw eindproduct en uw productieproces. We bekijken graag welke methode het beste bij u past.

Werkplekverneveling in uw hele bakkerij

Jasca’s werkplekverneveling is in iedere ruimte van uw bakkerij toe te passen. Van de beschuit- en koekafdeling tot de bloemopslagplaats, de brooddeegbereiding en de patisserie. We adviseren u over de juiste temperatuur en luchtvochtigheidsschaal per ruimte. Met de ruimteverneveling kunt u dit heel precies regelen en zorgt u voor het meest optimale werkklimaat voor uw medewerkers.

Download hier onze brochure:
Koudwaterverneveling 

Voordelen van ruimteverneveling onder lage druk

Ons vernevelingssysteem onder lage druk kan met leidingwater worden gebruikt en draait op een eenvoudige luchtcompressor. Mocht u uw capaciteit willen vergroten, dan kunt u extra verstuivers aansluiten. Het systeem heeft een laag geluidsniveau (50 dB), verdampt vocht en trekt daarbij warmte uit de omgeving. En zo creëert u extra koeling voor uw ruimte.

Vrijblijvend gesprek voor vochtregulering op uw werkplek

Dit systeem werkt zeer energiezuinig, is gemakkelijk uit te breiden en vereist slechts beperkt, eenvoudig onderhoud. En last-but-not-least: Ook voor de aanschaf van deze energiezuinige technieken zijn er diverse subsidiemogelijkheden, zoals de EIA-subsidie. We vertellen u graag meer hierover.

Zoekt u een efficiënte oplossing om meelstof tegen te gaan en een prettig werkklimaat te scheppen in uw bakkerij? Neem dan vrijblijvend contact op. We geven u graag maatwerkadvies over werkplekverneveling.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact