Jasca

BROOD & DEEGWAREN

your innovator in the food-industry

Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?

Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca reduceert uitdroging van uw deeg(producten) en geeft een constante kwaliteit. Het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte en houdt daarbij de luchtvochtigheid stabiel. Deeg is kwetsbaar en zeer gevoelig voor bijvoorbeeld uitdroging tijdens het rijsproces. Vaak is de omgevingstemperatuur in een rijskast of ruimte voldoende warm, maar is er een te lage luchtvochtigheid of koelt het deeg toch af tijdens het rijsproces. De kern en de buitenzijde van het deeg rijzen in een ander tempo en er ontstaat een onregelmatige kruimstructuur. Door elk proces in de bakkerij te optimaliseren met de juiste balans tussen vocht en temperatuur blijft de kwaliteit van uw deeg constant.


Diverse toepassingsmogelijkheden

Naast het vernevelen in rijskasten en koelruimtes is ons vernevelingssysteem ook toepasbaar voor kuip- en knederverneveling en kent het unieke, gepatenteerde verstuivers voor periodieke zelfreiniging. De Jasca vernevelingssystemen kunnen in de bakkerijsector toegepast worden voor onder andere: Bollenkast, (na)rijskast, puntenkast, procesruimte (ruimte- en werkplekverneveling), bandverneveling, trechter, kuip- en knederverneveling, afkoeltoren, alcoholverneveling in broodzakken voor langere houdbaarheid, voor en na de oven & desinfectie.

‘Het resultaat; versere broodproducten, meer rendement, een forse besparing op de energiekosten en een efficiencyslag over uw hele lijn.’

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact