Koeling en bevochtiging
Kwetsbare producten als fruit, groenten en ook kaas zijn erg gevoelig voor vocht. De koeling en luchtbevochtiging moeten dan ook precies zijn afgestemd om mooie, smaakvolle versproducten te leveren. Uw afnemers verwachten immers een constante kwaliteit. Deze technieken vormen het brede vakgebied van Jasca Foodtechnology. Met specifiek advies voor uw ruimte, producten, wensen en mogelijkheden. Zodat u nooit meer omkijken heeft naar de relatieve vochtigheidsgraad en een constante temperatuur. Het zuurstof-, kooldioxidegehalte en de temperatuur worden automatisch gemeten en zo nodig bijgesteld. Uw ruimte is altijd in de juiste conditie en u kunt uw groenten, kaas en fruit - indien gewenst - voor langere tijd opslaan.
Betere koeling, lagere kosten
En last but not least: Met deze koel- en bevochtigingstechnieken verbetert u niet alleen uw positie in de voedingsmiddelenbranche, maar bespaart u ook nog eens fors op energiekosten. Maak eens een afspraak voor een verfrissend gesprek over de optimale luchtbevochtiging en koeling voor kaas, groenten en fruit.