your innovator in the food-industry

Jasca is er voor uw product(ie)-optimalisatie!

Uw productie aanscherpen met slimme techniek, dat is ons doel. Wij helpen uw productielijnen efficiënter inrichten en geld besparen door intelligente, zelfreinigende vernevelingstechnieken in uw processen in te passen. Of dat nu met olie, karamel, ontsmettingsmiddel of gewoon leidingwater is, op slechts één machine of in uw hele pand. Hebt u niet de juiste mensen in huis om het zelf te doen, dan neemt het team van Jasca het graag van u over. Onze technieken maken (het) verschil.


Geschiedenis in het kort

In 1999 betrok Paul Grimberg een pand aan de Westwal in het Twentse Ootmarsum. Een gezonde voedingsbodem voor een bloeiend bedrijf, zo blijkt. In pakweg 20 jaar tijd is Jasca Groep uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van innovatieve vernevelingstechnieken voor de voedingsindustrie. Ons team bestaat uit engineers en ‘regelaars’. Ook in het buitenland worden wij vertegenwoordigd, o.a. in het Verenigd Koninkrijk en Ierland door

Garry Ennis
Phone: +353 (0) 1 257 5444
E-mail: garye@dupan.ie


Jasca Groep: techniek op maat

Jasca Groep bestaat uit Jasca Food Technology, Jasca Bakery Technology en Jasca Consulting. De laatste is onze spreekwoordelijke engineersjas, die we aantrekken om onze technieken op maat bij uw bedrijf te ontwerpen en implementeren.


Consulting en projectmanagement

Onder de vlag van Jasca Consulting bekijken we uw bedrijfsprocessen en productielijnen en geven passend advies over verbeteringen. We ontwerpen de ideale routing binnen uw budget en ruimtelijke mogelijkheden. Bovendien helpen we u met het implementatietraject. De HACCP-, GMP-, TQM-, ISO-, EG- en USDA-richtlijnen zijn hierbij essentiële onderdelen.

Ook voor kwaliteitszorgsystemen, microbiologische controle en productspecificaties kunt u bij Jasca terecht. En zelfs voor neveneffecten zoals geur hebben we een oplossing.


Trainingen voor uw personeel

Een verandertraject kan ingrijpend zijn. Om dat te laten slagen moet u uw misschien wel de grootste uitdaging overwinnen: uw medewerkers. Zij moeten uiteindelijk met de nieuwe technieken leren werken. Om dat zo vloeiend mogelijk te laten verlopen geven we trainingen op locatie, ook voor de HACCP- en GMP-richtlijnen.


Contact

Wilt u meer weten? Of bent u benieuwd hoe u bespaart, hygiënischer werkt en in aanmerking komt voor de EIA-subsidie? Bel of mail ons!

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact