Jasca

Tub and kneader atomisation

your innovator in the food-industry

Kuip- en knederverneveling voor extra efficiency 

Jasca’s kuip- en knederverneveling voorkomt dat uw deeg in de kuip of kneder blijft kleven en resten achterlaat. Daardoor hoeven uw medewerkers minder vaak schoon te maken en kunt u over de gehele linie langer productie draaien. En omdat onze kuip- en knedervernevelaar gewoon op leidingwater werkt, hoeft u geen dure olie te gebruiken, waardoor u dubbel bespaart.

Kuip- en knederverneveling als oplossing voor meelstof

Bij het kneden komt meelstof vrij. Dat kan op langere termijn tot gezondheidsproblemen bij uw werknemers leiden. Maar liefst een op de vier bakkerijmedewerkers krijgt ermee te maken, blijkt uit onderzoek. Met goede verneveling zorgt u dat het vernevelde water een verbinding met de meelstof aangaat, waardoor het zwaarder wordt en naar beneden valt. Zo voorkomt u dat uw medewerkers het stof inademen en er klachten van krijgen. Een prettiger werkklimaat is de moeite van de investering waard. De gevolgen voor uw productieproces zult u snel ervaren.

Zelfreinigende verstuivers voor hogere efficiëntie

Onze kuip- en knedervernevelingssystemen bevatten unieke, gepatenteerde verstuivers die zichzelf periodiek reinigen. Deze techniek werkt bijzonder hygiënisch, neemt u veel werk uit handen en zorgt dat uw verstuivers kalkvrij blijven. Door de fijne vernevelmethode onttrekt onze kuip- en knederverneveling ook warmte aan de omgeving, waardoor u een optimaal klimaat in uw bakkerij creëert.

Meer informatie over kuip- en knederverneveling

Met deze nieuwe manier van vernevelen verbetert u de doorloop in uw hele bakkerij. Nauwelijks reinigingsonderbrekingen, minder verzuim door meelstof, minder kosten doordat u gewoon leidingwater gebruikt in plaats van olie. Bent u al nieuwsgierig hoe Jasca’s technieken de productie in uw bakkerij kunnen verbeteren? We zitten klaar voor een helder gesprek over kuip- en knederverneveling.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact