your innovator in the food-industry

Vernevelingssysteem met koudwater zorgt voor verser en lekkerder brood


Droogt uw deeg snel uit en koelt het snel af, ondanks een voldoende hoge temperatuur in uw rijskast? Jasca weet waar dat aan ligt én heeft een oplossing: een uniek vernevelingssysteem met koudwater. Een onregelmatige kruimstructuur ontstaat vaak door een te lage luchtvochtigheid. Met de juiste koudwaterverneveling houdt u de temperatuur en luchtvochtigheid ideaal in balans. Onze unieke vernevelingssysteem verspreidt een uiterst fijne nevel in uw rijskast of -ruimte. Zo ontstaat optimale ventilatie en warmteoverdracht en blijven uw broodproducten vers.


Voordelen van Jasca’s koudwaterverneveling

Jasca’s koudwaterverstuifsysteem is breed toepasbaar in de bakkerijsector. Onze techniek maakt het verschil in onder meer uw bollenkast/puntenkast, remrijskast en narijskast. En dat levert flink wat voordelen op. U hebt meer controle over het rijsproces. U bespaart op ontharding van nevelwater doordat u met gewoon leidingwater kunt werken. En omdat ons koudwaterverneveling energiezuinig is, komt u eveneens in aanmerking voor bijvoorbeeld de EIA-subsidie.


Minder onderhoud en smakelijker broodproduct

Concreter zorgt onze koudwaterverstuiver voor minder ongewenste extra warmte en voor onderhouds- en storingsarme processen. Uw brood is verser, malser en dus lekkerder. Uw product vertoont geen strepen of harde stukken, heeft een dunnere korst en ziet er smakelijker uit. Zo garandeert u uw klanten een beter eindproduct. U proeft het verschil!

Naast deze specifieke koudwaterverneveling ontwikkelden we ook een systeem met een draaibare verstuiver, speciaal voor grote oppervlakken.

Bekijk hier onze brochures.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact