Jasca

Bulb proofing cabinets

your innovator in the food-industry

Bollenrijskast: betere bollen dankzij vernevelingstechniek

Is het warm genoeg in uw bollenrijskast, maar droogt uw deeg toch uit en heeft u daardoor onregelmatig brood? Grote kans dat de luchtvochtigheid in uw rijskast niet optimaal is. De buitenkant van uw deeg droogt uit terwijl de kern nog vochtig is. Dit zorgt voor een onregelmatige rijssnelheid in uw brood, met een ongewenst kruimstructuur in uw bollen als resultaat. Jasca’s koudwaterverneveling houdt uw luchtvochtigheid op peil, waardoor u deze problemen voorkomt.

Besparen op energie in uw bollenrijskast en investeer in betere kwaliteit

Jasca’s koudwatervernevelingssysteem is gericht op betere controle van het klimaat in uw bollenrijskast. Deze slimme techniek kan - waar nodig - ook de temperatuurregelaar bijsturen. En doordat ons systeem gewoon leidingwater gebruikt, bespaart u op waterontharding. Jasca’s techniek is storingsarm, waardoor u minder kostbare tijd kwijt bent aan probleemoplossing. U verbetert dus uw hele productielijn. En voor het geval u het nog niet wist: Voor de aanschaf van deze energiezuinige technieken zijn er diverse subsidiemogelijkheden, zoals de EIA-subsidie. We vertellen u graag meer hierover.

Hogere standaard voor hygiëne in uw bollenrijskast

Deze koudwatervernevelingstechniek zorgt voor gelijkmatiger vocht en constante temperatuur in uw bollenrijskast. Het vermindert de kans op schimmelvorming. Het resultaat is een betere beheersing van uw processen, gelijkmatiger deegstructuur en dus uiteindelijk lekkere, zachtere bollen zonder strepen of harde stukken.

De eerste stap naar betere luchtvochtigheid

Optimaliseer uw productie en verbeter uw eindproduct. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Of wilt u gewoon direct Jasca-techniek in uw bollenrijskast? Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we onze koudwatervernevelingstechniek in uw situatie kunnen toepassen.

Voordelen van Jasca’s koudwatervernevelingstechniek

Koudwaterverneveling heeft een flink aantal voordelen ten opzichte van de traditionele stoommethode voor o.a. uw bollenrijskast:

  • U kunt gewoon leidingwater gebruiken, zonder ontharding
  • U bespaart op energiekosten
  • De kans op schimmelvorming wordt aanzienlijk kleiner
  • Minder storingen, dus meer productietijd
  • Minder fluctuatie van temperatuur- en vochtpercentage
  • Betere beheersing van uw productieprocessen
  • Heerlijke bolletjes, zonder harde stukken of strepen


Bekijk hier onze brochures.Bekijk hier onze brochures.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact