Jasca

VLEES & CONVENIENCE

your innovator in the food-industry

Jasca: maatwerk voor vlees(waren) en convenience verwerking

In ruimtes waar vlees(waren), kaas of groenten gekoeld worden is de relatieve luchtvochtigheid van belang. Tijdens het koelen wordt er immers vocht onttrokken aan het vlees. Dit vocht slaat neer op de koelelementen in de ruimte en wordt uiteindelijk afgevoerd naar het riool. Dit betekent gewichtsverlies van het te koelen product, ook als het om vlees(waren), kaas of groenten gaat. Met het luchtbevochtigingsysteem kan de optimale relatieve vochtigheid worden bereikt.


Efficiënter werken!

Benieuwd hoe u onze techniek in uw specifieke situatie kunt toepassen? Of wilt u weten wat Jasca voor de efficiëntie van uw vlees(waren) en convenience verwerking kan betekenen? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gesprek over de mogelijkheden én een overzicht van de verwachte besparingen. Bel ons voor een goed gesprek over luchtbevochtiging van vlees(waren) en convenience: +31 (0)541 - 29 36 88.

Voordelen van luchtbevochtiging

  • Minder indroogverliezen voor vlees;
  • Terugverdientijd mogelijk in 6 tot 18 maanden;
  • Het totale energieverbruik bedraagt slechts 10 tot 15% van het totale energieverbruik van een vergelijkbare stoombevochtiger bij specifieke toepassingen;
  • Extra koelrendement;
  • Vernevelen van ontsmettings- en andere middelen (alleen bij lege koelcel);
  • Zelfreinigende verstuivers;
  • Geen waterontharder nodig;
  • Lage onderhoudskosten;
  • Een betrouwbaar systeem.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact