Jasca

Grillstrepen

your innovator in the food-industry

Grillstrepen met karamelverneveling voor een mooier vleesproduct

Wilt u besparen op energiekosten en toch aantrekkelijk vlees met grillstrepen presenteren? Hamburgers, spek, etc. de meeste soorten vlees zijn in uw fabriek goed gaar te krijgen. Maar voordat het er ook daadwerkelijk lekker gaar uitziet, moet uw product vaak lang in uw oven. Kostbare tijd, die het vlees onnodig duur maken. Bovendien loopt u met dit traditionele proces het risico op brand en ontstaan kartinogene (kankerverwekkende) verbindingen. Met Jasca’s de karamelvernevelingstechniek geeft u uw vleesproducten snel een smakelijk uitziende laag van karamel. U bespaart op stookkosten, werkt veiliger, levert een gezond product en uw productiesnelheid schiet omhoog.

Korter bakproces en aantrekkelijke grillstrepen of egale bakkleur

Met Jasca’s vernevelingstechniek trekt u gemakkelijk en uiterst nauwkeurig dunne lijnen van karamel over uw vleesproducten, die eruitzien als grillstrepen. U kunt ook een volledige, dunne, bruine laag aanbrengen. Zo hoeven uw vleesproducten minder lang in de oven en verhoogt u uw uitvoersnelheid. Bovendien weet u met onze karamelverneveling zeker dat uw producten mooi egaal bruin worden. Het eindproduct is een goed gare hamburger of ander vleesproduct, met smakelijk uitziende grillstrepen of een mooie egale kleur. De consument proeft het dunne laagje karamel niet.

Onderhoudsarm, intelligent vernevelsysteem voor grillstrepen

De slimme vernevelingstechniek is zelfreinigend. Zo houdt het systeem automatisch zijn topconditie. Mocht zich onverhoopt een groter probleem voordoen, dan geeft de techniek dit tijdig aan. Zo kunt u snel maatregelen treffen. Dat scheelt u onderhoudskosten en kostbare downtime. Onze vernevelsystemen werken op perslucht en bestaan uit een besturingskast, leidingnet en meerdere verstuivers, die helemaal op uw bedrijfssituatie zijn in te stellen. Kortom, Jasca biedt vernevelingsoplossingen voor de hele voedselindustrie.

Uw eigen karamelvernevelsysteem

Zoekt u kortere baktijden, betere hygiëne, snellere doorloop en een aantrekkelijker gekleurd vleesproduct? Of wilt u meer informatie over wat Jasca voor de efficiëntie van uw vleesverwerking kan betekenen? Benieuwd naar de mogelijkheden voor EIA-subsidie op deze energiezuinige systemen? Neemt u dan contact met ons op. Onze adviseurs inventariseren bij u op locatie waar uw verbeterpunten zitten..

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact