your innovator in the food-industry

Blog! Jasca al 25 jaar pioneer

Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen begon is in 1998 werkelijkheid geworden. De start van zijn eigen bedrijf Jasca. De innovatieve producten sluiten perfect aan bij de behoefte van de klant. En dat blijkt ook nu nog altijd het geval. Sterker nog, onze portfolio blijft maar groeien en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. In een aantal blogs zal ik in dit jubileumjaar terugblikken op 25 jaar Jasca.


Na reeds voor meerdere bedrijven te hebben gewerkt was op een bepaald moment de tijd rijp voor een volgende stap. Ik heb op een gegeven moment ook tegen mezelf gezegd, als je dan voor jezelf wilt beginnen, doe het dan nu. En zo geschiede. Ik heb de afgelopen 25 jaar beschouwd als één groot avontuur met alles erop en eraan. Niets komt je aanwaaien en als je iets wilt, dan moet je meer dan 100% van jezelf geven om het tot een succes te maken.


Your innovator in the foodindustry

Natuurlijk ben ik ongelooflijk trots op ons bedrijf en onze mooie producten. Met name het meest verkochte product de vernevelingssystemen zijn een gat in de markt gebleken. Onze klanten zitten voornamelijk in de voedingsindustrie, grotendeels in Europa, maar ook wel een paar daarbuiten. En we staan niet stil, we noemen onszelf ‘your innovator in the foodindusty’ en die titel willen we ook waar blijven maken. Ook de komende jaren. Wij zullen altijd blijven innoveren. Is het niet omdat we onszelf scherp willen houden en er enorm veel plezier in hebben, dan is het wel voor onze klanten. Daarbij willen we onze vernevelingssystemen als een soort van standaard maken in de branche.


Sterk fundament

Natuurlijk als je terugblikt op 25 jaar Jasca, dan zijn er ook wel dingen die ik anders had kunnen of moeten doen. Alles heeft z’n consequenties, maar je weet ook niet hoe het had gelopen als je het anders had gedaan. Dus elke beslissing is goed, zolang je er maar eentje maakt en erachter staat. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar we hebben een heel sterk fundament gelegd de afgelopen jaren. Nu is het tijd om dit verder uit te rollen en het Jasca vernevelingssysteem tot een standaard te maken in deze branche.


Jubileumjaar

Dit jaar is een jubileumjaar, 25 jaar Jasca, een hele prestatie vinden we zelf. We gaan dat dit jaar ook zeker niet onder stoelen of banken steken en zullen er samen met onze klanten een mooi jubileumjaar van maken. En eerlijk gezegd is geen uitdaging ons te groot. Hoewel we klein van stuk zijn, zijn we groots in onze daden. En dat willen we nog heel lang zo blijven doen!


Paul

Wilt u meer informatie over een bepaald nieuwsitem of een vrijblijvend gesprek? Bel +31 (0)541 - 29 36 88 of mail info@jasca.nl

Meer informatie over onze oplossingen