your innovator in the food-industry

Jasca Consulting voor meer efficiëntie

Wilt u versere bakproducten, perfecte gekoelde kaas en groenten of smakelijker uitziende vleesproducten? Bent u op zoek naar een manier om meer uit uw bestaande productielijn te halen of overlast van meelstof tegen te gaan? Jasca houdt uw productieproces tegen het licht, richt het slimmer in en past intelligente technieken toe. En dat levert een flinke efficiencyslag op. Zo kunt u als bedrijf nog verder optimaliseren en professionaliseren.

Besparen dankzij Jasca’s advies

Door onze vernevelingstechnieken krijgt uw productieproces een ’efficiency boost’. Het systeem is stuurbaar, controleerbaar en beheersbaar. En u bespaart op schoonmaakkosten. Met koudwaterverneveling koelt u vlees, kaas of groente op een optimale manier, waardoor u hoogwaardiger producten aflevert. “Koelen betekent uitdrogen” was tot voor kort het uitgangspunt in de bakkerijwereld. Die tijd is met onze technieken voorbij. Deeg krijgt dankzij de fijne waterverneveling geen kans om uit te drogen. Daarnaast trainen we uw personeel in het werken met onze nieuwe technologie. Vraag vandaag uw vrijblijvende gesprek aan. Een traject met Jasca leidt immers altijd tot winst.

Jasca Consulting voor een gestroomlijnd verbeteringstraject

Een gemiddelde bakkerij kan met koelverneveling zo’n 11.000 kW per jaar aan energie besparen. Onze engineers begeleiden de weg daarnaartoe van A tot Z, zodat het optimalisatieproces daadwerkelijk vorm krijgt op de manier die bij u past. Om uw medewerkers aan de nieuwe situatie te laten wennen, begeleiden en betrekken we hen in het proces. Want draagvlak bij veranderingen is essentieel. Zo nodig ondersteunen we hen zelfs op individueel niveau, zodat u het maximale resultaat haalt.

Voordelen van Jasca’s consulting

We gaan elke uitdaging aan. We zorgden al meerdere keren voor oplossingen die aanvankelijk onmogelijk leken, van het tegengaan van meelstof tot het toepassen van waterverneveling voor het koelen van deeg.

In zee gaan met Jasca-techniek levert een flink aantal voordelen op. Onze zelfreinigende koudwatervernevelaars zorgen dat u uw productie optimaliseert. Met onze mobiele desinfectie-unit met volledig biologisch desinfecteermiddel hebt u een groter bereik in uw productiefaciliteit. Daarnaast kunt u aanspraak maken op interessante subsidies, zoals de EIA. Hierin ondersteunen we u graag.

Meattech: kennis delen en innoveren

Als medeorganisator van het kennisdelingsplatform Meattech volgen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de vleesverwerkingssector. In sommige gevallen initiëren wij zelfs met anderen nieuwe initiatieven voor de sector. Zo kunnen we aanpassingen in uw bedrijf steeds volgens de nieuwste kennis en wetgeving implementeren. En loopt u voorop in techniek. Bel of mail ons voor uw Jasca Consult. Uw voedselproductielijn efficiënter indelen en kosten besparen met slimme nieuwe technologie? Leid Jasca rond in uw fabriek en laat u adviseren. 0541-293688

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact