Jasca

Narijskasten

Processen beheersen en controleren

your innovator in the food-industry

Rijskast voor brood? Optimale klimaatbeheersing is essentieel

Wil u de processen in uw rijskasten (nog) beter beheersen en controleren? Zodat u nauwelijks omkijken heeft naar een optimale broodkwaliteit? Jasca’s koudwatervernevelsysteem geeft u grotere controle op uw productie, met als bijkomend voordeel een flinke kostenbesparing door zuiniger energiegebruik. Onze vernevelingssystemen zijn geschikt voor zowel nieuwe als bestaande narijskasten.

Consistente kwaliteit brood in uw rijskast

De consument wil een constante kwaliteit van deeg. Dat is nog lastig te realiseren, omdat in veel narijskasten de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid behoorlijk kunnen schommelen. Dat heeft grote invloed op de deegkwaliteit. Met Jasca's koudwatervernevelaar zorgt u voor een gelijkmatige verdeling van warmte in uw narijskast houdt u uw luchtvochtigheid stabiel. Onze techniek regelt waar nodig ook ventilatie en warmte. Dat betekent een efficiencyslag over uw hele lijn! Voor de aanschaf van deze energiezuinige technieken zijn er diverse subsidiemogelijkheden, zoals de EIA-subsidie. We vertellen u graag meer hierover.

Lagere energiekosten, hogere kwaliteit en efficiëntie

Jasca’s techniek helpt u zo zuinig mogelijk met energie omgaan. Waterontharding is bijna niet nodig, u kunt met gewoon kraanwater werken. Zo bent u verzekerd van lage energiekosten, gelijkmatiger warmte en luchtvochtigheid en versere brood- en bakproducten. Het koudwatervernevelingssysteem is leverbaar met een vaste en een draaibare verstuiver. Kortom, hiermee vergroot u het bereik in uw narijskast en verlaagt u de kosten! 

Bekijk hier onze brochures.

Broodrijskast met eigen Jasca systeem

Onze technieken zorgen voor betere warmteverdeling, optimale vochtregulering en als eindresultaat altijd vers brood. Onze systemen zijn volledig naar uw situatie in te stellen. We komen graag bij u langs om te kijken hoe we de vernevelingsystemen op uw narijskast kunnen toepassen. Bouwt u een nieuwe? Dan kunnen we onze techniek volledig integreren. Belt of mailt u ons, dan kijken we vrijblijvend hoe u voor zowel (na)rijskasten als bollenrijskasten kunt profiteren van een koudwatervernevelsysteem.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact