Onze slimme systemenLuchtbevochtiging van vlees: optimale versheid door slimme verneveling
Wilt u uw vlees(waren) zo vers mogelijk houden? Zoekt u een vernevelingstechniek die zorgt dat uw kip, varkens- of rundvlees zo veel mogelijk op gewicht blijft? Jasca’s vernevelingstechnologie zorgt voor een snelle, gelijkmatige verneveling in uw koelcel. Zo (onder)houdt u een ideaal vochtpeil, waardoor bij koeling minder vocht aan uw vleesproducten wordt onttrokken. Uw producten blijven dus langer vers.
Maatwerk vernevelingstechniek voor uw vleesfabriek
Onze ingenieurs geven een passend advies, afgestemd op uw vleesproduct en uw situatie. Of u nu gevogelte, varkens-, of rundvlees verwerkt. Onze slimme systemen zorgen voor de juiste luchtvochtigheid, zodat u uw klanten de meest verse (vlees)waren biedt. We kijken ter plekke in uw organisatie waar eventuele verbeterpunten zitten en hoe onze techniek daaraan kan bijdragen. Voor maximale efficiëntie en een lager energieverbruik. En dat ziet u terug onder de streep.
Vochtklimaat op maat voor verser vlees
Met de vernevelingstechniek voorkomt u dat het vlees uitdroogt en daarmee gewicht verliest. De verstuivers van de vernevelingsinstallaties vernevelen koud water zo fijn dat het nagenoeg direct verdwijnt. Deze efficiënte manier van verdampen zorgt voor een goed vochtklimaat in uw koelcel, waardoor uw vleesproducten verser en beter op gewicht blijven. Bij lege koelcellen is deze techniek uitermate geschikt om efficiënt te desinfecteren!