Jasca

Zelfreinigend en Desinfecterend

your innovator in the food-industry

De meest effectieve manier van desinfectie

In de voedingsmiddelenindustrie is goede desinfectie natuurlijk cruciaal. Met een grondige reiniging verlaagt men het aantal micro-organismen met 50-90%. Dat lijkt veel, maar is microbiologisch gezien zwaar onder de maat. Immers, de eis is 99,9999% reductie, want alleen dan kunnen bacteri├źn en schimmels niet groeien.

Krachtige verneveling

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit hoge percentage uitsluitend bereikt kan worden door desinfectiemiddelen met kracht in een ruimte te brengen. Jasca ontwikkelde daartoe een uniek systeem, dat ook volledig geïntegreerd kan werken met bestaande bevochtigingslijnen in productieprocessen. Met krachtige druk brengen de door Jasca ontworpen verstuivers het desinfectiemiddel in de (productie)ruimtes. Dankzij de zeer hoge druk worden alle oppervlakken krachtig geraakt, tot in de kleinste hoekjes en de moeilijkst bereikbare plekken. En dat werkt een stuk effectiever dan handmatig sproeien! Micro-organismen kunnen niet meer groeien. Door het vernevelingssysteem parallel aan de bestaande (water) systemen te installeren, wordt er voldaan aan alle wettelijke eisen. Immers, vermenging met water is onmogelijk en direct na de desinfectie kan er gespoeld worden met water.

'De Universiteit van Wageningen heeft aangetoond dat desinfectie via verneveling de meest effectieve manier van desinfectie is. Met het speciale vernevelingssysteem van Jasca kunnen micro-organismen niet meer groeien.'

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact