Jasca

Hopper atomization

your innovator in the food-industry

Trechterverneveling voor meer hygiëne, kostenbesparingen en steviger deeg

Trechterverneveling zorgt dat uw deeg bij het lossen niet in de trechter blijft plakken. De trechter blijft schoner, waardoor u bespaart op schoonmaakkosten. En doordat Jasca’s trechterverneveling werkt met gewoon leidingwater, hoeft u geen olie te gebruiken. Een laatste, niet onbelangrijk voordeel: er verschijnen geen gaten in uw brood.

De hoogste hygiënegarantie met trechterverneveling

Jasca’s trechterverneveling verspreidt een ragfijne nevel in uw trechter. Deze nevel wordt opgenomen door het deeg, zodat er een filmlaagje ontstaat tussen het deeg en de trechter. Zo glijdt het deeg makkelijker door de trechter. Bied uw klanten de hoogste hygiënegarantie, kies voor trechterverneveling van Jasca.

Trechterverneveling voor aanzienlijke besparingen

We hebben onze verstuivers uitgerust met een uniek zelfreinigend systeem. Regelmatig reinigt de vernevelaar zichzelf van kalkaanslag en andere ongemakken. U heeft er nauwelijks omkijken naar.

Efficiëntieverhoging en kostenverlaging met Jasca’s trechterverneveling

Gecombineerd met andere vernevelingstechnieken maakt u met onze trechterverneveling een efficiëntieslag over uw hele productielijn. Daarnaast helpen deze technieken ook bij het terugdringen van meelstof. Zo creëert u een aangename werkomgeving en brengt u verzuim als gevolg van meelstofallergieën drastisch terug. Graag kijken we samen hoe en waar onze techniek uw productieproces kan verbeteren. Investeer in uw productieproces en begin vandaag nog met besparen op olie en schoonmaakkosten. Voor deze energiezuinige technieken komt u bovendien mogelijk in aanmerking voor EIA-subsidie. Bel 0541 – 29 36 88 voor een vrijblijvend advies over trechterverneveling.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact