Jasca

DRAAIBARE VERSTUIVER UNITSYSTEMEN

your innovator in the food-industry

Draaibaar vernevelingssysteem voor flinke besparingen 

Jasca’s vernevelingssysteem (met koudwater) met draaibare verstuiver zorgt voor een groter bereik en betere koeling van uw ruimte. Onze verstuivers zijn zelfreinigend. Dat scheelt tijd, geld én het is zeer hygiënisch. De koudwaterverneveling met draaibare verstuiver kan met gewoon leidingwater worden gebruikt, waterontharding is niet nodig. En doordat onze systemen zijn ontworpen om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan, komt u in aanmerking voor de EIA-subsidie. Geld toe, dus. We vertellen u graag alles over dit systeem.

Zelfreinigende verstuiverunits

De units zijn zelfreinigend. Door een uniek, gepatenteerd systeem, worden de verstuivers voor water en lucht periodiek gereinigd. Kalkaanslag en andere verontreinigingen worden zo effectief verwijderd uit de sproeiopeningen. De kans op storingen is hiermee tot praktisch nul gereduceerd. De verstuiverunits zijn gemaakt van roestvrij staal (luchtkap, reinigingsnaalden en veren) en teflon (afdichtingen en bewegende delen).


Aansluiting op bestaande systemen

De op maat gemaakte systemen met gepatenteerde verstuivers zijn toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande apparatuur en zijn ook als mobiele opstelling verkrijgbaar. Voor elke situatie en opstelling heeft Jasca dus een passend systeem. Door het vernevelingssysteem parallel aan de bestaande (water) systemen te installeren, wordt er voldaan aan alle wettelijke eisen. Immers, vermenging met water is onmogelijk en direct na de desinfectie kan er gespoeld worden met water.


Druppelgrootte

De grootte van de stromingsregelaars is afhankelijk van de stofintensiteit. De regelaars kunnen variëren van 0,5 t/m 8 liter per uur, afhankelijk van de situatie. Elke situatie is uniek, daarom onderzoeken we welke druppelgrootte voor uw werkplek optimaal is.


Draaibare verstuiver

Door de draaibare verstuiver kunnen grotere oppervlakten geconditioneerd worden. Kortom een optimale koeling, veel minder stof en een aangenaam binnenklimaat. De draaibare verstuiver wordt voornamelijk ingezet bij werkplekverneveling.


Non-stop optimalisatie

De techniek is voortdurend in ontwikkeling. Daarom zijn de nieuwe generatie verstuivers nog verder geoptimaliseerd met:

  • nieuwe ronde vormgeving;
  • nog kleinere druppels door verbeterd nevelbeeld;
  • een extra geluidsarme uitvoering;
  • nog minder verbruik van lucht.


Certificaat

De Jasca-verstuiver is als enige 100% gecertificeerd met de juiste o-ringen voor de voedingsmiddelenindustrie. We bevelen een betaalbare, jaarlijkse preventieve inspectiebeurt van de verstuivers aan. Dit kan, in samenwerking met uw technische dienst, verzorgd worden door onze eigen serviceafdeling.

‘Het desinfecteren gaat snel, efficiënt en effectief en kan buiten werktijd worden uitgevoerd. Zo bespaart u op mankracht en productietijd.’

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact