Jasca

Flour dust reduction

your innovator in the food-industry

Verminder meelstofallergie bij bakkers!

Het fijne meelstof dat ronddwarrelt in de bakkerij is vaak een bron van overgevoeligheid voor uw medewerkers. Uit onderzoek van de Gezondheidsraad blijkt dat 25% van de bakkers aan meelstofallergie lijd. Het Jasca vernevelingssysteem pakt dit probleem voor u aan. Het reductiesysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht. Dit is effectiever dan afzuiging. De ronddwarrelende meelstofdeeltjes worden gevangen in vocht en belanden hierdoor op de grond en vormen geen bron meer van irritatie. Door vermindering van de meelstof op de werkvloer wordt de productiviteit van uw medewerkers verhoogd.


Meelstofreductie met Jasca’s koudwatervernevelingstechniek

Zoekt u een gedegen methode om ronddwarrelend meelstof te reduceren en zo uw mensen optimaal te beschermen? Jasca's vernevelingstechnieken geven stof geen kans, helpen uw binnenklimaat beter te beheersen en kosten te besparen. Onze koudwatervernevelingssystemen verdelen vocht gelijkmatig in uw ruimtes. Zo ontstaat het ideale klimaat voor uw brood en voor uw medewerkers. Met kuip- en werkplekverneveling kunt u veel narigheid voorkomen.

Verminder meelstof op de werkvloer, verhoog uw productiviteit

Meelstofallergie is een groter probleem dan vaak wordt gedacht. Volgens de Gezondheidsraad krijgt maar liefst een op de vier medewerkers (25%) in bakkerijen en meelverwerkende industrie ermee te maken. Inmiddels wordt het probleem gelukkig steeds meer (h)erkend, maar erkenning is nog geen oplossing. Jasca’s vernevelingstechniek gaat ronddwarrelend stof tegen en zorgt voor een prettiger werkklimaat. Heeft u last van meelstof in uw bakkerij? Neem contact met ons op.

Prettiger werkklimaat en tevreden medewerkers met meelstofreductie

Hoe het werkt: Verneveld koud water uit de vernevelingssystemen gaat een verbinding aan met stofdeeltjes. Daardoor worden ze zwaarder en belanden ze op de grond, buiten het adembereik van uw medewerkers. Zo zorgt u dat uw medewerkers geen last hebben van allergieën, droge luchtwegen of ogen. Daarnaast koelen de koudwatervernevelingssystemen de ruimtes, zodat er een prettiger werkklimaat ontstaat. Uw medewerkers voelen zich beter en dat heeft ongetwijfeld een positieve invloed op de werksfeer en het ziektepercentage.

Meelstofreductie met toegepaste Jasca-techniek

Wilt u uw verzuim terugdringen, meelstofallergieën bestrijden of meer weten over de mogelijkheden voor meelstofreductie? Of bent u op zoek naar een aangepast plan voor ruimteverneveling voor uw specifieke situatie? Jasca is specialist. Neem contact met ons op voor een helder gesprek over meelstofreductie.

‘Bij werkplekverneveling wordt voornamelijk de draaibare verstuiver ingezet. Door de draaibare verstuiver kunnen grotere oppervlakten geconditioneerd worden. Kortom een optimale koeling, veel minder stof en een aangenaam binnenklimaat.’

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact