your innovator in the food-industry

EIA-subsidie dankzij Jasca’s vernevelingstechniek

Uw productieprocessen verbeteren en nog geld toe krijgen ook. Hoe klinkt dat? Met Jasca’s intelligente, energiezuinige technieken werkt u sneller, efficiënter en hygiënischer. Als klap op de vuurpijl komt u meteen in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA), een subsidie om investeringen in energiebesparing aantrekkelijk te maken. Dubbel voordeel voor u, dus.

Zo werkt de EIA-subsidie

De EIA is een fiscale regeling, in het leven geroepen door het Ministerie van Financiën en Economische Zaken. Hiermee wil de regering bedrijven aansporen om energiezuinig en duurzaam te werken. Investeert u in energiebesparende technieken, dan kunt u via de EIA maar liefst 45% (2019) van de kosten aftrekken van uw fiscale winst, bovenop uw gewone investeringsaftrek.

Voorbeelden van Jasca’s subsidie-winnende toepassingen

Onze vernevelingstechnieken zorgen voor betere temperatuur- en vochtheidsregulering bij uw voedselproductie, waardoor u op energiekosten bespaart. Kleur uw vleesproducten bij met onze karamelverneveling, zodat ze minder lang in de oven hoeven. Per saldo bespaart u zo op stookkosten en versnelt u uw doorlooptijd. Meelstofallergie terugdringen in uw bakkerij? Probeer Jasca’s verneveling rond uw deegkneders en andere meelverwerkende onderdelen. Met onze mobiele desinfectie-unit en milieuvriendelijk ontsmettingsmiddel bestrijkt u gericht en efficiënt een flink deel van uw faciliteit. Kortom, samenwerken met Jasca betekent winst op alle fronten.

Advies over uw EIA-subsidie

Wilt u ook in aanmerking komen voor de EIA-subsidie en tegelijk uw hele productieproces verbeteren en verduurzamen, met flinke besparing als gevolg? Jasca geeft naast hoogwaardige techniek ook passend advies. Samen kijken we hoe en waar we uw productielijn kunnen herinrichten of waar onze techniek een optimalisatieslag voor u kan betekenen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over o.a. EIA-subsidie.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact