Jasca

Ontclippen

your innovator in the food-industry

Ontclipmachine voor efficiëntie, hygiëne en werkgemak

Kost het verwijderen van clips van uw worsten veel tijd? Verhoog de hygiëne, ergonomie en efficiëntie! Met worstontclippers verhoogt u uw doorstroom naar ca. 90 worsten per minuut. De dieptrekverpakkingsmachine/flowpacker wordt volautomatisch beladen. Uw medewerkers hoeven zelfs het touwtje niet door te snijden. De ontclipmachine verwijdert vervolgens snel en efficiënt de clip van beide uiteinden.

Sneller en makkelijker werken met worstontclipper 

Zijn de medewerkers in uw worstenmakerij onnodig lang bezig met het verwijderen van de clips van de worstuiteinden? Is het huidige systeem omslachtig en levert het bovendien onhygiënische toestanden op? Met de ontclipper voert u het tempo gemakkelijk op. Of u nu met natuur- of kunststofdarm werkt. De machine is geschikt voor worsten van 200 tot 380 millimeter lengte en 30 tot 50 millimeter dikte.


Ontclippen, zo werkt het

Uw medewerkers leggen een stok met worsten in zijn geheel op de oplegtafel van de machine. In de oplegtafel ligt een geleidsleuf, waardoor men met een vloeiende snijbeweging de lusjes langs de hele stok ineens kan doorsnijden. Dit afsnijden kan overigens ook volledig geautomatiseerd worden. De ontclipper verwijdert de clips van beide worstuiteinden en leidt daarna het gewenste aantal worsten naar de (dieptrek)verpakkingsmachine of flowpacker, waarmee de ontclipper volledig gesynchroniseerd kan werken.


Bestel uw eigen ontclipmachine of laat u adviseren

Benieuwd naar de voordelen van ontclippen? Of wilt u meer weten over de slimme technieken die Jasca ook in uw voedselproductieproces kan toepassen, zoals koudwaterverneveling? We komen graag bij u inventariseren wat de mogelijkheden zijn en geven passend advies. Vraag uw gesprek of offerte aan, of bel ons direct.

Ontdek wat Jasca voor u kan betekenen!

Contact