your innovator in the food-industry

Kaas: koeling en bevochtiging 

Kwetsbare producten als kaas, groenten en fruit zijn erg gevoelig voor vocht. De koeling en luchtbevochtiging moeten dan ook precies zijn afgestemd om mooie, smaakvolle versproducten te leveren. Uw afnemers verwachten immers een constante kwaliteit.

Deze technieken vormen het brede vakgebied van Jasca Foodtechnology. Met specifiek advies voor uw ruimte, producten, wensen en mogelijkheden. Zodat u nooit meer omkijken heeft naar de relatieve vochtigheidsgraad en een constante temperatuur. Het zuurstof-, kooldioxidegehalte en de temperatuur worden automatisch gemeten en zo nodig bijgesteld. Uw ruimte is altijd in de juiste conditie en u kunt uw groenten, kaas en fruit - indien gewenst - voor langere tijd opslaan.

Betere koeling, lagere kosten

En last but not least: Met deze koel- en bevochtigingstechnieken verbetert u niet alleen uw positie in de voedingsmiddelenbranche, maar bespaart u ook nog eens fors op energiekosten.

Maak eens een afspraak voor een verfrissend gesprek over de optimale luchtbevochtiging en koeling voor kaas, groenten en fruit.

luchtbevochtiging en koeling

Meer informatie over onze oplossingen