Jasca

Reductie

van meelstof

your innovator in the food-industry

Meelstofreductie met Jasca’s koudwatervernevelingstechniek

Meelstofallergie is helaas een veelvoorkomend probleem in de bakkerijwereld. Zoekt u een gedegen methode om ronddwarrelend meelstof te reduceren en zo uw mensen optimaal te beschermen? Jasca’s vernevelingstechnieken geven stof geen kans, helpen uw binnenklimaat beter te beheersen en kosten te besparen. Onze koudwatervernevelingssystemen verdelen  vocht gelijkmatig in uw ruimtes. Zo ontstaat het ideale klimaat voor uw brood en voor uw medewerkers. Met kuip- en werkplekverneveling kunt u veel narigheid voorkomen.

Verminder meelstof op de werkvloer, verhoog uw productiviteit

Meelstofallergie is een groter probleem dan vaak wordt gedacht. Volgens de Gezondheidsraad krijgt maar liefst een op de vier medewerkers (25%) in bakkerijen en meelverwerkende industrie ermee te maken. Inmiddels wordt het probleem gelukkig steeds meer (h)erkend, maar erkenning is nog geen oplossing. Jasca’s vernevelingstechniek gaat ronddwarrelend stof tegen en zorgt voor een prettiger werkklimaat. Heeft u last van meelstof in uw bakkerij? Neem contact met ons op.

Prettiger werkklimaat en tevreden medewerkers met meelstofreductie

Hoe het werkt:

Verneveld koud water uit de vernevelingssystemen gaat een verbinding aan met stofdeeltjes. Daardoor worden ze zwaarder en belanden ze op de grond, buiten het adembereik van uw medewerkers. Zo zorgt u dat uw medewerkers geen last hebben van allergieën, droge luchtwegen of ogen. Daarnaast koelen de koudwatervernevelingssystemen de ruimtes, zodat er een prettiger werkklimaat ontstaat. Uw medewerkers voelen zich beter en dat heeft ongetwijfeld een positieve invloed op de werksfeer en het ziektepercentage.

Meelstofreductie met toegepaste Jasca-techniek

Wilt u uw verzuim terugdringen, meelstofallergieën bestrijden of meer weten over de mogelijkheden voor meelstofreductie? Of bent u op zoek naar een aangepast plan voor ruimteverneveling voor uw specifieke situatie? Jasca is specialist. Neem contact met ons op voor een helder gesprek over meelstofreductie.

Betere warmte- en vochtregulering, tevreden medewerkers en minder verzuim? Jasca’s vernevelingstechnieken verminderen meelstof. 0541-293688

Meer informatie over onze oplossingen