your innovator in the food-industry

Home

Rendement in koelen en conditioneren

In de voedingsmiddelenbranche zijn tal van factoren van belang voor een optimale verwerking, conditionering en behoud van producten.

Zo is o.a. luchtverneveling essentieel voor een goed rijsproces om de kwaliteit van deeg hoog te houden. Voor kaas, vlees, vleeswaren of groente speelt luchtbevochtiging een grote rol bij het koelen, vers houden en om vocht- en productverlies tegen te gaan.

Of het nu gaat om koelen, vernevelen of conditioneren, voor al deze technieken ontwikkelde Jasca de juiste (maatwerk) oplossing. Dat betekent o.a. meer rendement, een optimaal eindproduct en last-but-not-least: een forse besparing op energiekosten.

DEZE WEBSITE IS NOG IN OPBOUW. DAAROM WERKEN BEPAALDE FUNCTIONALITEITEN NOG NIET OPTIMAAL. ONZE EXCUSES HIERVOOR.

Bekijk onze oplossingen

Slimme verneveling in een koelcel voor slagerijen, optimale koudwaterverneveling voor bakkerijen, Jasca heeft de oplossing voor elk aspect in de voedingsmiddelenbranche.

Meer informatie over onze oplossingen