Jasca & FerberConcept
Jasca macht mit der Zusammenarbeit mit FerberConcept unter der Leitung von Wolfgang Ferber einen wic...
Lesen Sie mehr >Jasca & The Ambit Group:
Jasca arbeitet seit kurzem in Großbritannien mit The Ambit Group zusammen, einem erfahrenen und zuve...
Lesen Sie mehr >EVMI artikel verneveling desinfectie
De verdeling van mist over de ruimte is goed bij de systemen van Jasca. Deze methode leent zich heel...
Lesen Sie mehr >Bakkers in Bedrijf april 2025
Jasca bewees zichzelf, dus Paul Grimberg en zijn team zetten Bakkerij Fuite helemaal over. Het is ee...
Lesen Sie mehr >Artikel Bakkers in Bedrijf
In het meinummer van 2024 van Bakkers in Bedrijf vertelt Ivo Vliegendehond over het verstuiversys...
Lesen Sie mehr >Blog! Jasca al 25 jaar pioneer
Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...
Lesen Sie mehr >Zorg voor een optimale broodkwaliteit!
Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...
Lesen Sie mehr >Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!
Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....
Lesen Sie mehr >Artikel EVMI
In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...
Lesen Sie mehr >Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?
Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...
Lesen Sie mehr >