Blog! Jasca al 25 jaar pioneer
Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...
Lesen Sie mehr >Zorg voor een optimale broodkwaliteit!
Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...
Lesen Sie mehr >Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!
Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....
Lesen Sie mehr >Artikel EVMI
In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...
Lesen Sie mehr >Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?
Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...
Lesen Sie mehr >Groei listeriabacterie kan voorkomen worden
Afgelopen week riepen o.a. Jumbo en Aldi grote hoeveelheden voorverpakte vleeswaren terug vanwege de...
Lesen Sie mehr >Energiebesparende vernevelsystemen
Deeg is kwetsbaar. Een optimale luchtvochtigheid in de ruimte waar uw broodproducten worden berei...
Lesen Sie mehr >Desinfectie
De Südback Beurs (21 t/m 24 september 2019) geldt als de plek waar innovaties in de bakkerijwereld g...
Lesen Sie mehr >Südbackbeurs in Stuttgart
Wij staan op de Südbackbeurs in Stuttgart. Bezoek ons op 21-24 september in stand 8 E77....
Lesen Sie mehr >Verneveling voorkomt uitval koel- en vriesinstallaties bij t
Ook 2019 lijkt de boeken in te gaan als recordjaar qua warmterecords en hittegolven. Tal van koelsys...
Lesen Sie mehr >