your innovator in the food-industry

Blog! Jasca al 25 jaar pioneer

Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...

Lesen Sie mehr >

Zorg voor een optimale broodkwaliteit!

Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...

Lesen Sie mehr >

Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!

Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....

Lesen Sie mehr >

Artikel EVMI

In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...

Lesen Sie mehr >

Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?

Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...

Lesen Sie mehr >

Groei listeriabacterie kan voorkomen worden

Afgelopen week riepen o.a. Jumbo en Aldi grote hoeveelheden voorverpakte vleeswaren terug vanwege de...

Lesen Sie mehr >

Energiebesparende vernevelsystemen

Deeg is kwetsbaar. Een optimale luchtvochtigheid in de ruimte waar uw broodproducten worden berei...

Lesen Sie mehr >

Desinfectie

De Südback Beurs (21 t/m 24 september 2019) geldt als de plek waar innovaties in de bakkerijwereld g...

Lesen Sie mehr >

Südbackbeurs in Stuttgart

Wij staan op de Südbackbeurs in Stuttgart. Bezoek ons op 21-24 september in stand 8 E77....

Lesen Sie mehr >

Verneveling voorkomt uitval koel- en vriesinstallaties bij t

Ook 2019 lijkt de boeken in te gaan als recordjaar qua warmterecords en hittegolven. Tal van koelsys...

Lesen Sie mehr >

Finden Sie heraus, was Jasca für Sie tun kann!

Kontakt