your innovator in the food-industry

Jasca & FerberConcept

Jasca macht mit der Zusammenarbeit mit FerberConcept unter der Leitung von Wolfgang Ferber einen wic...

Lesen Sie mehr >

Jasca & The Ambit Group:

Jasca arbeitet seit kurzem in Großbritannien mit The Ambit Group zusammen, einem erfahrenen und zuve...

Lesen Sie mehr >

EVMI artikel verneveling desinfectie

De verdeling van mist over de ruimte is goed bij de systemen van Jasca. Deze methode leent zich heel...

Lesen Sie mehr >

Bakkers in Bedrijf april 2025

Jasca bewees zichzelf, dus Paul Grimberg en zijn team zetten Bakkerij Fuite helemaal over. Het is ee...

Lesen Sie mehr >

Artikel Bakkers in Bedrijf

In het meinummer van 2024 van Bakkers in Bedrijf vertelt Ivo Vliegendehond over het verstuiversys...

Lesen Sie mehr >

Blog! Jasca al 25 jaar pioneer

Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...

Lesen Sie mehr >

Zorg voor een optimale broodkwaliteit!

Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...

Lesen Sie mehr >

Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!

Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....

Lesen Sie mehr >

Artikel EVMI

In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...

Lesen Sie mehr >

Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?

Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...

Lesen Sie mehr >

Finden Sie heraus, was Jasca für Sie tun kann!

Kontakt