Bakkers in Bedrijf april 2025
Jasca bewees zichzelf, dus Paul Grimberg en zijn team zetten Bakkerij Fuite helemaal over. Het is ee...
Read onBakkers in Bedrijf april 2024
In het meinummer van 2024 van Bakkers in Bedrijf vertelt Ivo Vliegendehond over het verstuiversystee...
Read onBlog! Jasca al 25 jaar pioneer
Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...
Read onZorg voor een optimale broodkwaliteit!
Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...
Read onBehoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!
Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....
Read onArtikel EVMI
In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...
Read onHoe constant is de kwaliteit van úw deeg?
Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...
Read onGroei listeriabacterie kan voorkomen worden
Afgelopen week riepen o.a. Jumbo en Aldi grote hoeveelheden voorverpakte vleeswaren terug vanwege de...
Read onEnergiebesparende vernevelsystemen
Deeg is kwetsbaar. Een optimale luchtvochtigheid in de ruimte waar uw broodproducten worden berei...
Read onDesinfectie
De Südback Beurs (21 t/m 24 september 2019) geldt als de plek waar innovaties in de bakkerijwereld g...
Read on