your innovator in the food-industry

Bakkers in Bedrijf april 2025

Jasca bewees zichzelf, dus Paul Grimberg en zijn team zetten Bakkerij Fuite helemaal over. Het is ee...

Read on

Bakkers in Bedrijf april 2024

In het meinummer van 2024 van Bakkers in Bedrijf vertelt Ivo Vliegendehond over het verstuiversystee...

Read on

Blog! Jasca al 25 jaar pioneer

Als een groot avontuur kijkt Paul Grimberg terug op 25 jaar Jasca. Wat als een soort van verlangen b...

Read on

Zorg voor een optimale broodkwaliteit!

Door de nieuwe ontwikkelde rijstechnologie van Jasca krijgt u een mooier product tegen lagere produc...

Read on

Behoud uw ervaren bakkers en verminder meelstofallergie!

Het Jasca vernevelingssysteem zorgt ervoor dat er minder meelstof wordt verspreid in de lucht....

Read on

Artikel EVMI

In de hygiëne special van EVMI een groot artikel over het effectief desinfecteren middels de verneve...

Read on

Hoe constant is de kwaliteit van úw deeg?

Het unieke, op maat gemaakte luchtvernevelingssysteem van Jasca geeft uw brood(deeg) een constante k...

Read on

Groei listeriabacterie kan voorkomen worden

Afgelopen week riepen o.a. Jumbo en Aldi grote hoeveelheden voorverpakte vleeswaren terug vanwege de...

Read on

Energiebesparende vernevelsystemen

Deeg is kwetsbaar. Een optimale luchtvochtigheid in de ruimte waar uw broodproducten worden berei...

Read on

Desinfectie

De Südback Beurs (21 t/m 24 september 2019) geldt als de plek waar innovaties in de bakkerijwereld g...

Read on

Find out what Jasca can do for you!

Contact